Wat krijg je bij Team KWF

Bij Team KWF loopt ieder zijn eigen race, en toch samen. Het team is er voor jou. Om je door de moeilijke stukken heen te helpen, en om met je mee te juichen als jij je doelen behaalt.

Bij Team KWF sta je er niet alleen voor. Je maakt direct deel uit van onze community waarbij je hét Team KWF gevoel ervaart. Samen lopen we onze race voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Team KWF hardloopprogramma

Met Team KWF bieden we je een speciaal hardloopprogramma om te zorgen dat je straks klaar voor de start bent. Voor elke hardloper, van beginner tot gevorderd, hebben we een trainingsprogramma. Maak je dus geen zorgen, voor elk instapniveau is gezorgd. Voor iedereen is er een persoonlijk trainingsschema. Onze hardloopexperts, voedingsdeskundigen en supporters trekken je straks de finish over. Bovendien doe je mee aan onze groepstraining waarbij iedereen individueel gecoacht wordt door onze hardloopexpert.

Wat krijg je van ons
  • persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw instapniveau
  • een groepstraining met individuele coaching van onze hardloopexpert
  • je wordt lid van onze Facebook community. Ontmoet daar je teamgenootjes en stel vragen aan de experts
  • Tips voor je training en voeding
Wij helpen je

We geven je tips & tools om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal of elke stap die je behaalt bij het werven van je sponsors krijg je van ons:

Het Team KWF gevoel

Je ontmoet je teammaatjes bij de maandelijkse trainingen en in de Team KWF Community op Facebook.

Ren mee