Sponsortips & tricks

Meedoen aan Team KWF betekent niet alleen dat je traint voor een hardloopwedstrijd, maar ook dat je geld inzamelt voor belangrijk onderzoek naar kanker. We weten dat het werven van sponsors soms moeilijk lijkt, maar als je eenmaal een begin hebt gemaakt kan het snel gaan!

Team KWF-tools

Na inschrijving krijg je een eigen actiepagina die je met iedereen kunt delen. Bovendien krijg je per e-mail van onze ambassadeur Ruud Feltkamp handige tips om het werven van je donateurs zo leuk en gemakkelijk mogelijk te maken. Download daarnaast de Team KWF-tools die helpen om je streefbedrag te bereiken:

Deze afbeeldingen kun je op social media gebruiken om nog meer sponsors te werven.

Maak je sponsordoel concreet

Probeer je sponsordoelen zo concreet mogelijk te maken. Vraag bijvoorbeeld aan 20 relaties of ze € 20 willen geven om jou te sponsoren in je race met Team KWF. Of organiseer een mooie actie, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi of een diner. Dan hoef je niet om geld te vragen, maar bied je je donateurs een tegenprestatie. Vertel wat je motivatie is en waarom het zo ongelofelijk belangrijk is dat je rent voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker.  

Heb je vragen? Mail ons gerust via teamkwf@kwf.nl of stel je vraag in de Facebook Community aan je teamgenoten!

Ren mee