Ren met je collega's

Samen kunnen jullie het verschil maken voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Maak een bedrijventeam aan en deel met je collega's een unieke hardloopervaring.

Team KWF voor bedrijven

Met Team KWF krijg je de kans om samen met je collega's een unieke hardloopervaring te delen. Via de inschrijfpagina van Team KWF is er de mogelijkheid om als team deel te nemen aan één van de events.
Alle persoonlijke pagina’s zijn aan elkaar gekoppeld, zodat zichtbaar is hoeveel jullie als bedrijf samen ophalen voor baanbrekend onderzoek naar kanker.

Wij helpen jullie het doel te halen

Naast het Team KWF-hardloopprogramma helpen we jullie ook met het werven van sponsors. We vragen ieder teamlid om naast de inschrijfkosten een minimumbedrag op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar kanker. Direct na je inschrijving krijg je eenvoudige tips voor het werven van sponsors. Zo kunnen jullie een vliegende start maken met de werving.

Marathon Eindhoven

Doe dit jaar mee met het grootste tweedaagse sportevenement van Brabant! In Eindhoven kun je meedoen aan de 5 km, 10 km, 21 km of 42 km. Deze marathon loopt dwars door de stad en staat bekend om zijn gezelligheid en innovatie wat je bij een stad als Eindhoven mag verwachten. De marathon staat bij velen op de bucketlist vanwege het snelle parcours. De inschrijfkosten zijn slechts € 15 per teamlid.

Mudmasters Obstacle Run

Ben je op zoek naar een ultiem teambuilding event? Doe dan samen met je collega's mee met de Mudmasters Obstacle Run in Biddinghuizen! Een uitdaging waar je aangewezen bent op elkaar om de finish te halen! De inschrijfkosten zijn slechts € 27,50 in plaats van € 62,50 per teamlid.

Heb je speciale wensen of heb je je al ingeschreven voor een event en wil je ook als bedrijf in actie komen? Mail naar Peter Neuhuijs voor meer info: pneuhuijs@kwf.nl.

Amsterdam - inschrijving gesloten

De inschrijving voor de Dam tot Damloop op 23 september is helaas gesloten.

Inschrijven

Mud Masters Obstacle Run

Meld je bedrijventeam aan voor de Mud Masters Obstacle Run op 23 september.

Inschrijven

Eindhoven

Meld je bedrijventeam aan voor de Marathon Eindhoven op 14 oktober.

Inschrijven

Leiden - inschrijving gesloten

De Leiden Marathon vond plaats op 27 mei 2018.

Inschrijven

Utrecht - voorinschrijving geopend

Meld je bedrijventeam alvast aan voor de Utrecht Science Park Marathon op 17 maart 2019.

Meer informatie