Ren mee met jouw bedrijf

Samen kunnen jullie het verschil maken voor een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Maak een bedrijventeam aan en deel met je collega's een unieke hardloopervaring.

Team KWF hardloopprogramma bedrijven

Met Team KWF krijg je de kans om samen met je collega's een unieke hardloopervaring te delen. Daarom hebben wij speciaal voor bedrijven een Team KWF hardloopprogramma. Je profiteert van alle extra's bij Team KWF en krijgt (vrijblijvend) een op maat gemaakte training voor jou en je collega's. Samen trainen jullie voor een gezamenlijk sportief doel. Of je nu een beginnend of ervaren hardloper bent. Iedereen in je bedrijf kan meedoen. Wij zorgen ervoor dat jouw team startklaar is voor jullie hardloopuitdaging.

Wij helpen jullie doelen te bereiken

Naast het Team KWF hardloopprogramma helpen wij jullie ook met het werven van je sponsors. Elke deelnemer haalt naast de eenmalige inschrijfkosten van €15 een sponsorbedrag van  €500 voor wetenschappelijk kankeronderzoek op. Direct na je inschrijving krijg je eenvoudige tips voor het werven van sponsors. Zo kunnen jullie een vliegende start maken met je werving.

Veel bedrijven zetten 'verdubbelaar' in

Daarmee vraag je jouw organisatie (een deel van) jullie totaalopbrengst te verdubbelen. In ruil daarvoor krijgt je bedrijf mooie zichtbaarheid tijdens één van de grootste hardloopevenementen.

Hoe werkt de verdubbelaar?
Bij elke stap krijg je als bedrijf er iets bij. Bijvoorbeeld bij 50% krijg je een logo op deze pagina + het logo op het Team KWF running shirt. Bij 100 % krijg je alle items. Van de logo's, tot de energy clinic en de rondleiding!

•Bij 25%: Logo op deze pagina
•Bij 50%: Team KWF running shirt met bedrijfslogo
•Bij 75%: Energy Clinic met het bedrijf  
•Bij 100%: Rondleiding onderzoeker in universitair medisch centrum

Vragen? Mail naar Peter Neuhuijs voor meer info: pneuhuijs@kwf.nl

Tip: Met de donatie van jouw organisatie kun je ook belastingvoordeel opdoen. Overleg met je belastingadviseur voor het mogelijke fiscale voordeel.

Utrecht Marathon

Meld je bedrijventeam aan voor de Utrecht Marathon op 18 maart.

Inschrijven

Leiden Marathon

Meld je bedrijventeam aan voor de Leiden Marathon op 27 mei.

Inschrijven

Dam tot Damloop

Meld je bedrijventeam aan voor de Dam tot Damloop op 23 september.

Inschrijven