Utrecht

Op zondag 18 maart 2018 vindt de Utrecht Science Park Marathon plaats. Met het Team KWF trainingsprogramma stomen wij jou klaar voor de (halve) marathon.

Deze marathon is een bijzondere loop dwars door het mooie Utrecht waarbij een van de hoogtepunten op de route de Dom is. Onze experts en supporters trekken je letterlijk de finish over. En met een speciaal  trainingsprogramma zorgen we ervoor dat je straks klaar voor de start bent. Ben je nog niet zo een geoefende hardloper? Maak je geen zorgen, we hebben voor elk instapniveau een hardloopprogramma. Jij komt er wel.

Je startbewijs en supportteam

Van ons krijg je niet alleen je startbewijs, maar krijg je vele extra's zoals je eigen TEAM KWF shirt en supportteam tijdens de marathon. In ruil daarvoor ren je jouw race voor kankeronderzoek. Want jouw race loop je niet alleen voor jezelf, maar voor een ander. Meedoen? Schrijf je hier in.

Wat krijg je nog meer van ons

Bij elke mijlpaal of elke stap die je behaalt bij het werven van je donateurs verdien je iets voor jezelf. Kijk hier wat je van ons krijgt.

Schrijf je in