Special Edition: Mud Masters Obstacle Run

Op zondag 23 september 2018 vindt de Mud Masters Obstacle Run in Biddinghuizen plaats. Team KWF neemt deel aan deze 12 km lange modderige race! Met ons trainingsprogramma stomen wij jou klaar voor deze stoere uitdaging.

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met andere Team KWF-ers. Ben jij klaar voor meer dan 25 hindernissen over 12 km? Samen halen wij de finish!

Wat krijg je van ons?

Van ons krijg je je startbewijs en leuke en handige extra’s zoals je eigen TEAM KWF shirt, een trainingstrainingsschema en toegang tot de KWF VIP tent. In ruil daarvoor ren je jouw race voor kankeronderzoek. Want jouw race loop je niet alleen voor jezelf, maar voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Bij elke mijlpaal die je behaalt bij het werven van je donateurs, verdien je bovendien een leuke goodie. Kijk hier wat je van ons krijgt.

Ben jij klaar voor deze uitdaging?

We hopen dat je samen met ons aan de start verschijnt. Het inschrijfgeld bedraagt € 27,50 en het sponsorbedrag is minimaal € 500,-.  Ga jij deze challenge aan? Schrijf je alvast in!

Schrijf je alvast in