Leiden

Op zondag 27 mei 2018 vindt de Leiden Marathon plaats. Beginner of geoefend? Het maakt niet uit. Wij stomen je klaar voor de (halve) marathon.

De Leiden Marathon heeft een van de mooiste parcours in Nederland. Een bijzonder hardloopevent dwars door de oude stad Leiden op zondag 27 mei 2018. Onze experts en supporters trekken je letterlijk de finish over. En met een speciaal  trainingsprogramma zorgen we ervoor dat je straks klaar voor de start bent. Ben je nog niet zo een geoefende hardloper? Maak je geen zorgen, we hebben voor elk instapniveau een hardloopprogramma. Jij komt er wel.

Je startbewijs en supportteam

Van ons krijg je niet alleen je startbewijs, maar krijg je vele extra's zoals je eigen TEAM KWF shirt en supportteam tijdens de marathon. In ruil daarvoor ren je jouw race voor kankeronderzoek. Want jouw race loop je niet alleen voor jezelf, maar voor een ander. Meedoen? Meld je alvast aan via teamkwf@kwf.nl

Wat krijg je nog meer van ons

Bij elke mijlpaal of elke stap die je behaalt bij het werven van je donateurs verdien je iets voor jezelf. Kijk hier wat je van ons krijgt.

Schrijf je in