Eindhoven

Op zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018 vindt de Marathon Eindhoven plaats. Met Team KWF zorgen we dat je op tijd klaar bent voor de start. De hoofdafstand is de marathon, maar je kunt ook andere afstanden hardlopen.

De Marathon Eindhoven is het grootste tweedaagse sportevenement van Noord-Brabant. De marathon staat bekend om zijn snelle parcours en de gezellige sfeer met de vele muzieklocaties van het Marathonfestival. Deelnemers kunnen 5, 10, 21 of 42 kilometer hardlopen langs alle highlights van de stad, zoals het Philips Stadion, Evoluon en de High Tech Campus. Onze experts en supporters staan op je te wachten bij de finish!

Met een speciaal  trainingsprogramma zorgen we ervoor dat je straks klaar voor de start bent. Ben je nog niet zo'n geoefende hardloper? Maak je geen zorgen, we hebben voor elk instapniveau een hardloopprogramma.

Start vandaag

Schrijf je in voor de Marathon Eindhoven en laat je sponsoren voor kankeronderzoek. We vragen iedere deelnemer minimaal € 250 op te halen, naast de inschrijfkosten van € 15. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk!

Dit krijg je van ons

• Startbewijs van jouw hardloopevent (NB Die ontvang je op de dag van het event)
• Team KWF-shirt
• Toegang tot Team KWF vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan Team KWF-community

Ook krijg je een eigen actiepagina en geven we je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Team KWF-gadget. Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

NB Het startbewijs ontvang je op de dag van het event.

Wil je liever met een bedrijventeam meedoen? Kijk dan hier.

Schrijf je nu in