Eindhoven

Op zondag 14 oktober 2018 vindt de Marathon Eindhoven plaats. Met Team KWF zorgen we dat je op tijd klaar bent voor de start.

In 1956 was de eerste Marathon van Eindhoven met ongeveer 50 lopers. Sindsdien is de marathon uitgegroeid tot een van de grootste marathons van Nederland. Bekende highlights van de Marathon Eindhoven zijn de Markt, Catharinaplein, Stratumseind en Geldropseweg. De marathon staat bekend om zijn snelle parcoursen en de gezellige sfeer met de vele muzieklocaties van het Marathonfestival. Bij de vorige editie van dit hardloopevenement stonden er ruim 23.000 lopers van over de hele wereld klaar om van start te gaan. Langs de verschillende parcoursen staan naast je eigen Team KWF supporters ook nog eens 200.000 toeschouwers.

Je startbewijs en supportteam

Van ons krijg je niet alleen je startbewijs, maar krijg je vele extra's zoals je eigen TEAM KWF shirt en supportteam tijdens de marathon. In ruil daarvoor ren je jouw race voor kankeronderzoek. Want jouw race loop je niet alleen voor jezelf, maar voor een ander. Meedoen? Meld je alvast aan via teamkwf@kwf.nl

Wat krijg je nog meer van ons

Bij elke mijlpaal of elke stap die je behaalt bij het werven van je donateurs verdien je iets voor jezelf. Kijk hier wat je van ons krijgt.