Amsterdam - Inschrijving gesloten

Op zondag 23 september 2018 vindt de Dam tot Damloop plaats. Met het Team KWF trainingsprogramma stomen wij jou klaar voor de 10 Engelse Mijl (16,09 km).

De Dam tot Damloop is het grootste hardloopevenement van Nederland. Er doen ongeveer 50.000 deelnemers aan mee, die worden toegejuicht door duizenden toeschouwers. De wedstrijd begint op de Prins Hendrikkade, het parcours gaat helemaal door de IJ-tunnel en Amsterdam-Noord, en de finish is in Zaandam. Onze experts en supporters staan je daar op te wachten!

Met een speciaal trainingsprogramma zorgen we ervoor dat je straks klaar voor de start bent. Ben je nog niet zo'n geoefende hardloper? Maak je geen zorgen, we hebben voor elk instapniveau een hardloopprogramma.

Start vandaag

Schrijf je in voor de Dam tot Damloop en laat je sponsoren voor kankeronderzoek. We vragen iedere deelnemer minimaal € 500 op te halen, naast de inschrijfkosten van € 15. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk!

Dit krijg je van ons

• Startbewijs van jouw hardloopevent (NB Die ontvang je uiterlijk één week voor het event via de post)
• Team KWF-shirt
• Toegang tot Team KWF vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan Team KWF-community

Ook krijg je een eigen actiepagina en geven we je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Team KWF-gadget. Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

NB Het startbewijs ontvang je uiterlijk één week voor het event via de post.

Wil je liever met een bedrijventeam meedoen? Kijk dan hier.

Zoek deelnemers