Hoe werkt het?

Bij Team KWF loopt ieder zijn eigen race, en toch samen. Het team is er voor jou. Om je door de moeilijke stukken heen te helpen, en om met je mee te juichen als jij je doelen haalt. Samen lopen we onze race voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Het Team KWF-gevoel

Bij Team KWF sta je er niet alleen voor. Je maakt direct deel uit van onze community. Ontmoet je teamgenoten bij de maandelijkse trainingen en in de Team KWF-Community op Facebook.

Hardloopprogramma

Onze hardloopexperts, voedingsdeskundigen en supporters helpen je straks de finish over. Team KWF biedt elke hardloper, van beginner tot gevorderd, een speciaal programma. Bovendien doe je mee aan onze groepstraining, waarbij iedereen individueel gecoacht wordt door onze hardloopexpert. Met elk instapniveau houden we rekening. Zo ben je straks klaar voor de start!

Sponsorwerving

Samen lopen we onze race voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Daarom willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor kankeronderzoek. Samen kunnen we echt impact maken, daarom vragen we iedere deelnemer minimaal 500 euro op te halen, naast de inschrijfkosten. De inschrijfkosten voor Leiden Marathon, Dam tot Damloop, Marathon Eindhoven en Utrecht zijn € 15 en voor de Mud Masters € 27,50. Uit ervaring weten we dat het ophalen van het streefbedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk!

Tips & tricks

We geven je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Wist je dat een deelnemer van Team KWF gemiddeld 675 euro ophaalt voor kankeronderzoek? Bij elke mijlpaal die je haalt bij het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Team KWF-gadget! Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

 

Ren mee

Samen hardlopen in Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Biddinghuizen of Leiden. Bij Team KWF train je voor de afstand en de run die je zelf kiest. 

Ren mee

Elke race is anders

Onmacht en verdriet omzetten in kracht. Samen in actie komen in de strijd tegen kanker. Dat is wat de lopers van Team KWF verbindt.

Elke race is anders