Hoe werkt het?

Bij Team KWF loopt ieder zijn eigen race, en toch samen. Het team is er voor jou. Om je door de moeilijke stukken heen te helpen, en om met je mee te juichen als jij je doelen haalt. Samen lopen we onze race voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker.

Het Team KWF-gevoel

Bij Team KWF sta je er niet alleen voor. Je maakt direct deel uit van onze community. Ontmoet je teamgenoten bij de maandelijkse trainingen en in de Team KWF-Community op Facebook.

Hardloopprogramma

Onze hardloopexperts, voedingsdeskundigen en supporters helpen je straks de finish over. Team KWF biedt elke hardloper, van beginner tot gevorderd, een speciaal programma. Bovendien doe je mee aan onze groepstraining, waarbij iedereen individueel gecoacht wordt door onze hardloopexpert. Met elk instapniveau houden we rekening. Zo ben je straks klaar voor de start!

Sponsorwerving

Samen lopen we onze race voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Daarom vragen we jou om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Bij Team KWF is het de bedoeling dat je minimaal 500 euro ophaalt. Uit ervaring weten we dat dat goed te doen is, en we helpen je erbij!

Tips & tricks

We geven je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal of elke stap die je behaalt bij het werven van je sponsors krijg je van ons:

Ren mee