Tips & Tricks om je donateurs te werven

Vertel iedereen waarom jouw race het verschil maakt. Jouw beleving, jouw passie zorgt ervoor dat mensen je steunen in de race tegen kanker. Want jouw race loop je niet alleen voor jezelf, maar om anderen te helpen.

Elke 5 minuten krijgt iemand in Nederland de diagnose kanker. Om kanker in te halen is onderzoek nodig. Met elke kilometer die jij rent steun je de race tegen kanker. Wij helpen je graag om je doel bij Team KWF te behalen.

Wij helpen je jouw doel te bereiken

Meedoen aan Team KWF betekent niet alleen trainen voor je marathon maar ook dat je geld inzamelt voor belangrijk onderzoek naar kanker. We weten dat het soms moeilijk lijkt,  maar als je eenmaal een begin hebt gemaakt kan het snel gaan.

Wij geven je tips

Na je inschrijving krijg je een eigen actiepagina, die je kunt delen met je familie, vrienden en collega's. Bovendien krijg je van onze Team KWF ambassadeur Ruud Feltkamp wekelijks een tip om het werven van je donateurs zo makkelijk mogelijk te maken. Heb je ondertussen vragen? Dan kun je ons altijd mailen via teamkwf@kwf.nl of stel je vraag in onze Facebook community. Niet alleen wij, maar ook je teamgenootjes helpen je graag.

Maak het concreet

Vraag aan 20 relaties of ze 20 euro willen geven om jou te sponsoren in je race met Team KWF. Of organiseer een mooie actie, zoals een pubquiz, voetbaltoernooi of een diner. Dan hoef je niet om geld te vragen, maar biedt je jouw donateurs een tegenprestatie. Vertel wat jouw motivatie is en waarom het zo ongelofelijk belangrijk is dat jij rent voor een wereld waarin niemand meer hoeft te sterven aan kanker.  

Tools voor jouw werving

Wij helpen je ook graag met concrete middelen. Download hier alles wat je nodig hebt in het bereiken van jouw fondsenwervend doel. Van een poster tot kaartjes, sponsortips voor het hele alfabet of voorbeeldteksten voor e-mail en social.

Mooie plaatjes voor jouw werving op Facebook
Ren mee