Mud Masters Obstacle Run - Inschrijving gesloten

Hou je wel van een beetje modder? De Mud Masters Obstacle Run vindt plaats op zondag 23 september 2018 in Biddinghuizen. Doe je ook mee? Team KWF neemt deel aan deze 12 km lange modderige race! Met ons trainingsprogramma stomen wij jou klaar voor deze stoere uitdaging.

Mud Masters is een uitdagend hindernisparcours gebaseerd op echte mariniersstormbanen. Je waant je voor even de actieheld die je altijd al hebt willen zijn en overwint de meest indrukwekkende obstacles samen met andere Team KWF-ers. Ben jij klaar voor meer dan 25 hindernissen over 12 km?

Start vandaag

Schrijf je in voor de Mud Masters Obstacle Run en laat je sponsoren voor kankeronderzoek. We vragen iedere deelnemer minimaal € 500 op te halen, naast de inschrijfkosten van € 27,50. Uit ervaring weten we dat het ophalen van dit bedrag goed te doen is, en we helpen je natuurlijk!

Dit krijg je van ons

• Startbewijs van jouw hardloopevent (NB Die ontvang je op de dag van het event)
• Team KWF-shirt
• Toegang tot Team KWF vip-ruimte
• Training door topexperts en loopschema
• Deelname aan Team KWF-community

Ook krijg je een eigen actiepagina en geven we je tips & tricks om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal die je haalt tijdens het werven van je sponsors krijg je van ons een leuke Team KWF-gadget. Want we zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

NB Het startbewijs ontvang je op de dag van het event.

Wil je liever met een bedrijventeam meedoen? Kijk dan hier.

Zoek deelnemers