Eindhoven

Op zondag 14 oktober 2018 vindt de Marathon Eindhoven plaats. Met Team KWF zorgen we dat je op tijd klaar bent voor de start.

Met Team KWF ren je verder. Elke kilometer draagt bij aan onderzoek in de race tegen kanker. Omdat we niet willen accepteren dat niet iedereen de finish haalt. Ren je met ons mee tijdens de Marathon Eindhoven? De marathon staat bekend om zijn snelle parcoursen en de gezellige sfeer met de vele muzieklocaties van het Marathonfestival. We hebben voor elk instapniveau een trainingsprogramma zodat je straks klaar bent voor de start. Onze experts en supporters trekken je de finish over. Of je nu een geoefende hardloper bent of niet, jij komt er wel.

Wat krijg je van ons?
  • Startbewijs voor jouw afstand
  • Team KWF Run shirt
  • Toegang Team KWF vip-ruimte
  • Training topexperts & loopschema
  • Team KWF community & supportteam

In ruil daarvoor ren je jouw race voor kankeronderzoek. We vragen je om minimaal € 500 op te halen, naast de inschrijfkosten van € 15.

Wij helpen je

Naast je eigen actiepagina geven we je tips & tools om het werven van je sponsors makkelijker te maken. Bij elke mijlpaal of elke stap die je met je sponsors behaalt verdien je iets voor jezelf. Want wij zijn heel blij met jouw inzet en bijdrage aan onderzoek naar kanker.

Schrijf je nu in